You are here

Biotech

Prvobitno ime ove kompanije je All American Nutrition, koja je u poslu već preko 21 godinu, danas pod imenom All American EFX. Najpoznatiji proizvod ove kompanije je Kre-Alkalyn EFX, originalna patentirana formula kreatina povećane pH vrednosti koja je 100% stabilna u tečnostima i ima maksimalnu bio-raspoloživost te ne stvara suvišno zadržavanje vode kao kreatin monohidrat. KreAlkalyn pomaže u izgradnji mišića, povećava snagu, energiju i oporavku nakon intenzivnih treninga. Mnogi bi bili iznenađeni – ali EFX je kompanija koja zapravo prva lansirana ovaj patentirani proizvod i time pokrenula revoluciju po pitanju kreatina.

Ono što se posebno ističe kod ove firme je polisa testiranja proizvoda. Njome kompanija garantuje da sve što se prodaje >>> je 100% čistoće, stabilnosti i bez nedozvoljenih stimulanasa i sredstava. Među korisnicima EFX proizvoda nalaze se i profesionalni i internacionalni Olimpijski sportisti.
All American EFX je prvobitno osnovan od strane Kre-Alkalyn izumitelja Džefa Golinija (Jeff Golini), koji je danas glavno i odgovorno lice kad je u pitanju unapređenje formula proizvoda i njihove proizvodnje.

Iso Tonic

Osvježavajuči izotonični napitak za poboljšanu energiju i hidrataciju tokom treninga.

L-carnitine 2000 ampule (Limun)

2000 mg L-karnitina po dozi od 25ml, u tečnom obliku

Liquid amino

Brzoapsorbujuće tečne amino kiseline sa dodatkom BCAA (amino kiselina razgranatog lanca) i arginina

Ultra Loss Shake

Proizvod za zamjenu obroka na dijeti, sa visokim sadržajem proteina, vitamina, sagorevača masti i dijetetskih vlakana

Magna Shot

Produžava izdržljivost tokom napornih treninga, smanjuje umor, održava normalnu funkciju mišića

Go Protein

Ukusna proteinska čokoladica sa 20g proteina, dodatkom vitamina, BCAA i L glutamina

Šejker neon

Neon zeleni Biotech šejker za lakše spremanje napitaka

Creatine - šumeće tablete

Šumeće tablete za bržu apsorpciju kreatin monohidrata, bez šećera i masti

Šumeći L-karnitin

500 mg L-karnitina za efikasnije korištenje masnoća kao izvora energije, u šumećim tabletama

SHAKER WAVE

Moderni, rasklopljivi šejker atraktivnih boja

Mega Amino 3200

Kompleks esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina u tabletama

Caffeine plus taurine

Kombinacija kofeina i taurina za povećanje psihofizičkih sposobnosti i koncentracije, smanjuje osjećaj pospanosti i umora

Calcium Zinc Magnesium

1000mg kalcijuma, 600mg magnezijuma i 15mg Cinka, za bolje zdravlje kostiju

L-Carnitine+Chrome Liquid

Sagorjevač masti i regulator nivoa šećera i holesterola u krvi

Chondroitin Glucosamine

poboljšava fleksibilnost zglobova i ligamenata ubrazava cirkulaciju krvi u zglobovima ubrzava proces oporavka poslje povreda sadrži hondroitin i glukozamin Hondroitin je suplement koji poboljšava fleksibilnost tetiva i ligamenata i za čak 20 % povećava količinu tečnosti hrskavice. Takođe, ubrzava cirkulaciju krvi u zglobovima pospješujući proces oporavka. Potpomaže pri liječenju povrijeđene površine hrskavice. Sadrži prirodni hondroitin, kolagen kompleks u kombinaciji sa glukozaminom i ostale amino kiseline i elemente u tragovima neophodne za razvoj zdravih kostiju i strukturu zglobova. Koristite Hondroitin + Glukozamin da biste održali sportske performanse i sprečili trošenje vezivnog tkiva, koje amortizuje kosti i troši se starenjem. Preporučena upotreba: uzimati jednu dozu (4 kapsule) dnevno. Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: kombinovati sa NAT Omega 3 masnim kiselinama. Nutritivna vrednost proizvoda: Nutritivna vrednost Po dozi (4 kapsule) Na 100 g proizvoda Energija 31,713 kJ/7,6 kcal 1233 kJ/295 kcal Proteini 0,249 g 9,7 g Masti 0,013 g 0,5 g Ugljeni hidrati 1,396 g 54,3 g Vlakna 0 g 0 g Sastav: Sastojci Količina po dozi (4 kapsule) Količina na 100 g proizvoda D-glukozamin sulfat 605 mg* 23,52 g* Hondroitin sulfat 400 mg* 15,56 g* Kalcijum 140 mg (17% PDU) 5,454 g Magnezijum 84 mg (22% PDU) 3,27 g Mangan 1,76mg (87%) 68,43 mg Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Stranice