You are here

Power BCAA 2:1:1

Proizdođač: 
Šifra:
469
Ukratko:
TRAŽILI STE - PONOVO NA LAGERU! Saznaj više
44.00 KM

Možete poručiti i telefonom

(pon-pet 8-16h, sub 8-14h, ned. ne radimo)

051/217-505 0038163/534-557
6
Prosek: 6 (1 glas)

Power BCAA 2:1:1

  • lakše održavanje mišićne mase
  • spriječavaju katabolizam
  • ubrzavaju oporavak
  • bez okusa
  • lako rastvorljiv

Power BCAA 2:1:1, amino kiseline razgranatog lanca, imaju značajnu ulogu u izgradnji mišićnog tkiva, odnosno, predstavljaju jednu trećinu mišićnog tkiva. Istovremeno one čuvaju rezerve glikogena u mišićima od pretjeranog razlaganja za vrijeme fizičkog napora.

Tijelo koristi BCAA kao indirektan izvor energije za mišiće pretvarajući ih u glukozu, putem procesa poznatog pod nazivom glikoneogeneza, koji se odigrava u jetri.

Power BCAA je praškasti proizvod koji se lako muti u vašem omiljenom napitku. Nema okus, stoga možete da ga konzumirate uz vaš omiljeni napitak.

Svi proizvodi iz Pansport Power linije izrađeni su u skladu sa EU standardima, od pažljivo odabranih sirovina. Svaki segment proizvodnje ovog proizvoda nadgleda tim stručnjaka što nam omogućava da našim kupcima ponudimo, prije svega, kvalitetan i zdravstveno bezbjedan proizvod.

Preporučena upotreba: Pomiješati jednu dozu (5g=1 dozer) sa minimum 250 ml vode ili nekog drugog napitka I koristiti 1-2 puta dnevno, prije, tokom ili nakon treninga. Ili bilo kad tokom dana, npr prije spavanja.

Nutritivna vrijednost:

Nutritivna vrijednost proizvoda

1 doza (5 g)

100 g

Energija

84kJ/20kcal

1672 kJ/400 kcal

Proteini

5 g

100 g

Masti

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

0 g

0 g

Aktivni sastojak

 

L-leucin

2,5 g

50 g

L-izoleucin

1,25 g

25 g

L-valin

1,25 g

25 g

Upozorenje: Prije upotrebe konsultovati ljekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamjena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Prije upotrebe konsultovati ljekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smiju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamjena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cijene

Cijene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cijene se mogu promjeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške.