You are here

Power Glutamine

Proizdođač: 
Šifra:
954
Ukratko:
Power Glutamin je mikronizovan l-glutamin uz koji će oporavak posle treninga biti znatno olakšan, a mišićna masa čistija Saznaj više
57.50 KM

Možete poručiti i telefonom

(pon-pet 8-16h, sub 8-14h, ned. ne radimo)

051/217-505 0038163/534-557
6
Prosek: 6 (2 glasova)

Power Glutamine

    • mikronizovani l-glutamin
    • lakši oporavak posle treninga
    • za čistiju mišićnu masu
    • jača imuni sistem

    Pansport Power linija bogatija je za još jedan suplement koji će vaš napredak učiniti lakšim HACCPcertificationi bržim. Power Glutamin je mikronizovan l-glutamin uz koji će oporavak posle treninga biti znatno olakšan, a mišićna masa čistija. Svakako uz Power Glutamin osećaćete se odmorno, jako i zdravo što i jeste misija nas u Pansportu.

    Novina u Pansportovom asortimanu je mikronizovani glutamin koji ne samo da ubrazava oporavak i poboljšava izgradnju čiste mišićne mase već i ojačava imuni sistem i odlično utiče na zdravlje probavnog sistema. Power Glutamin je obrađen metodom mikronizacije tj. usitnjen do najsitnijih molekula. Na ovaj način organizam će brže biti iskoristiti sve benefite koje poseduje Power Glutamin.

    Power Glutamin je glutamin vrhunskog kvaliteta, izrađen pod budnim okom stručnog tima i poseduje sve neophodne zdravstvene sertifikate, kao što je HACCP.

    L – glutamin je amino kiselina koja u velikoj meri pospešuje izgradnju čiste mišićne mase, ali i ubzava oporavak posle teških i napornih treninga. L -glutamin je neesencijalna amino kiselina što znači da je naš organizam sam proizvodi. Ipak, ukoliko svakodnevno telo izlažete stresu, a fizički napor – trening, svakako jeste jedna vrsta stresa, onda vam je suplementacija glutaminom svakako neophodna. Razlog tome je što je L glutamin uslovno esencijalan te se pri povećanim naporima njegova potrošnja ubrzava i telo ostaje bez ovog odličnog pogonskog goriva.

    Poznato je da se tokom treninga smanjuje se nivo amino kiselina u organizmu što dovodi do katabolizma mišića. Kako biste povećali ili održali mišićnu masu neophodno je da telo držite u stanju anabolizma u čemu će vam suplementacija glutaminom svakako pomoći.

    Preporučena upotreba: Uzeti 2-3 porcije dnevno. Pomešati jednu dozu (5g) sa 250-300 ml vode ili soka i popiti pre ili tokom treninga. Popiti još jednu dozu odmah nakon treninga. Može se uzeti još jedna porcija pre odlaska na spavanje.

    Nutritivna vrednost proizvoda

    1 doza (5 g)

    100 g

    Energija

    84kJ/20kcal

    1672 kJ/400 kcal

    Proteini

    5 g

    100 g

    Masti

    0 g

    0 g

    Ugljeni hidrati

    0 g

    0 g

    Aktivni sastojak

     

    L-glutamin

    5g

    100g

    Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

    Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

    Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

    Slični proizvodi

    Upozorenje

    Prije upotrebe konsultovati ljekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
    se ne smiju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamjena raznovrsnoj ishrani.

    Napomena

    Preporučena upotreba propisana od strane nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

    Cijene

    Cijene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cijene se mogu promjeniti bez prethodne najave.

    Opis i fotografije

    Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške.