You are here

Zamjene za obrok i proteinski napici

Ukusne instant kesice, zamjene za obrok, koje možete ponijeti bilo gdje sa sobom sadrže visoku količinu proteina i izvrsnog su ukusa. Samo ih umutite sa vodom ili mlijekom i vaš obrok je spreman. Zamjene za obrok su dostupne u različitim ukusima i varijantama sa više ili manje ugljenih hidrata, sa dodatkom dobrih masti ili vitamina i minerala.

Saznaj više

Ustali ste rano, istrčali ste iz kreveta, na brzinu ste uspjeli da doručkujete ili ste i to ostavili za kasnije (što je velika šteta jer je naš metabolizam tada najbrži), očekuju vas obaveze, poslije toga ćete možda odjuriti na trening, treba vam mnogo snage i koncentracije u toku cijelog dana... Pored toga želeli biste da pazite i na svoju figuru, ali ne stižete da jedete... Svaki put kada osjetite glad ili kad je vrijeme za obrok dolazite u iskušenje da pojedete nešto za šta znate da baš i nije idealan izbor ili razmišljate šta jesti pošto niste stigli da spakujete hranu za danas...
Ima li rješenja?
Obrok iz kesice - zamjene za obrok, popularno zvane MRP (u prijevodu sa engleskog Meal Replacement Powder, tj. Praškaste zamjene za obrok) predstavljaju odlično rješenje za ovakve situacije. Ono što je vrlo praktično je to da ih možete lako ponijeti bilo gde sa sobom i samo ih razmutiti sa malo vode ili nemasnog mlijeka i obezbjedićete organizmu obilje važnih nutrijenata, šejk ćete popiti brzo, jer je vrlo prijatnog ukusa i bićete siti, i što je najvažnije – nećete dovesti u \rizik\ vašu liniju.
U Pansport-ovoj ponudi nalazi se više vrsta zamjena za obrok.Neke od najpopularnijih su:
Labrada Lean Body zamjena za obrok - visokoproteinska formula sa dodatkom važnih vitamina i minerala i umjerenim sadržajem ugljenih hidrata.
Labrada Lean Body For her - Zamjena za obrok koja je specijalno namjenjena i prilagođena ženama. (Što ne znači da ostale zamjene za obrok žene ne mogu da koriste, već je ova specijalno formulisana za žene uvažavajući specifičnosti njihovog organizma).
Universal Unisyne zamjena za obrok - Jedna od starih i vrlo dobro poznatih \obroka pri ruci\. Probajte, nećete se pokajati!
Gotovi proteinski napici - U našoj ponudi možete naći i gotove proteinske napitke, tzv. \Ready To Drink\ napitke, kao npr.:
PowerBar Protein Plus drink – zamjena za obrok, proteinski napitak odličan za regeneraciju nakon treninga i sadrži čak 50g proteina, što je u prijevodu negdje oko 2 velike šnicle mesa... Pored visokog sadržaja proteina sadrži i važne ugljene hidrate i vitamine.
Dymatize Elite liquid protein -25g čistog proteina u bočici spremnoj za piće, u potpunosti bez ugljenih hidrata i masti, idealno za dijetu.
Biotech Ultra Loss, zamjena za obrok sa visokim sadržajem proteina, vitamina, sagorjevača masti, dijetetskih vlakana. Idealan preparat za zamjenu obroka na dijetetskom režimu ishrane.

Ultra Loss Shake

Proizvod za zamjenu obroka na dijeti, sa visokim sadržajem proteina, vitamina, sagorevača masti i dijetetskih vlakana